Hol fotózol?

Budapesten vagyok legtöbbet elérhető, de az ország egész területén vállalok fotózásokat.


Mennyi ideig tart egy stúdió fotózás?

A fotózás maga kb. két órát szokott igénybe venni.


A stúdióbérlés árát tartalmazza az ajánlat?

Igen, két óra stúdióbérlés árát többnyire tartalmazza az ajánlat.


Mennyivel előre érdemes időpontot foglalni?

Jelenleg kb. 2-3 hónappal előre érdemes lefoglalni az időpontot nálam.


Hány képet kapok kézhez?  

Egy tipikus esküvői megbízás keretein belül (kb. 10 órában) két fotóssal (többnyire többed magammal dolgozom esküvőkön) együtt általában 800-1000 + képet tudunk átadni. Minden kapott képet utólagosan színkorrekciózunk és amelyek szükségeltetik retusálunk. Ez az egyik kedvenc részem a teljes folyamatban, amikor életre kell egy emlék.


Sminkest / fodrászt/ ruhát tartalmaznak a csomagok?

Sminkest és fodrászt alapból nem tartalmaznak a csomagok, de szoktam ajánlani nagyon profi sminkest és fodrászt is, akikkel rendszeresen együtt dolgozom. Mindketten teljesen baráti árakon dolgoznak, és szívesen eljönnek a helyszínre is sminkelni/ frizurát készíteni. Ruhát mindenki magának szokott hozni.


Mi van, ha ügyetlenek vagyunk és utálunk fotózkodni?

Akkor jó helyen jártok. Sok párom beharangozza előre, hogy velük aztán nem lesz könnyű dolgom…, de örömmel tölt el mindig, hogy egy új tapasztalattal ismertethetem meg Őket.


A kész képek mindenképp publikálásra kerülnek?

Természetesen nem. Csak azoknak szoktam felhasználni a képeit a honlapomon és a közösségi oldalaimon, akik hozzájárulnak. Engedély nélkül senki képét nem teszem fel sehova.


A nyers képeket meg lehet kapni?

Nyers képeket sosem szoktam átadni, mert félkész terméket nem szeretnék kiadni a kezeim közül, illetve a nyers képek még nem testesítik meg azt a művészi látásmódot, amit fotósként képviselek.