EBBEN AZ ÉLETBEN, HA SZERENCSÉSEK VAGYUNK

AKAD EGY PÁR ALKALOM, AMIKOR

MINDEN SZERETTÜNK EGY HELYEN LEHET

megosztva az örömet. A legrégebbi barátaink, a családunk; a múltunk, a jelenünk, a jövőnk, mind egy ünneppé válva.

Nem üzleti megfontolásból fotózom.

A párokkal való kapcsolatokat mindennél jobban értékelem;

egy barátság létrejötte, ami a kölcsönös bizalmon alapszik. Mert a legjobb fotók csak ilyen légkörben születhetnek, ahol érezhető a könnyedség és a játékos várakozás a levegőben. Megtanultam ezt jól felismerni – az a megfoghatatlan kémia, amely egy felejthetetlen pillanatot megelőz, amit megörökíthetek. Az a pillanat, amely egy rendkívüli képnek ad helyet. Az a kép, amely beférkőzik egy ember szívébe. Ez az a zene, amelyre vágyunk – a szív húrjainak hangja.

… és ahogy a szerelem is, mindenki dala más, mert minden pár története egyedi.

Pont emiatt minden eseményhez precíz rugalmassággal állok, hogy a stílusom igazodjon a párok ünnepének hangulatához;

sosem szabad erőltetni egy megszokott irányt, vagy egy olyan ritmushoz ragaszkodni, ami nem a sajátunk. Nem felejthetjük el azt a tényt sem, hogy ez a nap nem Rólunk, hanem Rólatok szól, és nem a mi elképzeléseinkről. A párjainkról szól és a kapcsolatuk, szerelmük hiteles megörökítéséről.

Nagyra értékelem a minőséget a mennyiség helyett, emiatt évente csak bizonyos számú rendezvény fotózását vállalom el, hogy megőrizhessem a kreativitást; és annak biztosítását, hogy minden párnak teljes figyelmet szentelhessek és olyan szolgáltatást kapjatok, amelyet mindannyian megérdemeltek.